BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 19, 2010

Short Update....

aku windu nak update blog...
tapi bz sesangat.. huhuhu..
xpe..
ni ade sikit je my story mory yer...

ahad aritu sempat la wat terjahan mengejut kat Ikano..
niat nk beli nutri edge je coz anak2 xnak mkn BW.. apesal ntah..
memula ok je diorang mkn..
then x habis lak.. n sampai lemau2 mknan tu...
nk kate aku letak kuantiti banyak x jugak..
cam biase je..

so aku pun nekad mencari nutri edge utk anak2 ini semula..
jumpa la di Ikano.. 24 hengget.. aduyaiii... Aunty.. cepatla jual balik repack Nutriedge..

so aku pun rembat la sebungkus Nutri Edge n then sebungkus RC kecik.. saje nak testing...

ha ni ha hasil terjahan di Ikano tu...





--------------------------------------
[Adik] ::: abang2.... sedap wooo yg bulat2 nie... yg mummy bukak kaler kuning plastik tu..

[ABang] ::: ha ah la dik....

[Ciki] ::: wei.. kan mummy pesan.. makan jgn bercakap.. bang.. ciki xnak la yg bulat ade lobang cam donut nie.. yg yg cam kuih pau ni je...

---------------------------------------

adoooohhh....
pandai lak dak2 ni memilih..
nutriedge die asingkan tepi..
yg RC aku letak campur skit tu abis licin...
sabau jela....

adakah aku kene bertukar kepada RC pulak......
huish...

6 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

mak aiii..
masak ler mummy kalo tukar rc.
kalo letak sikit..tuk bau pon diorang asingkan ehh.
bijak tul budak2 skang nie
hhehheh

Qisha said...

bijak betul anak2 bulus skarang ni..pandai memilih..kalau rc botak la sket kot pala mummy dia..hehe

Ekien Ashikin said...

Qisha & Lin.. ekien saje je beli RC tu sbnarnye.. ye la.. kate org wat ajinomoto... upenye ajinomoto jadik virago... mmg diorang asingkan bulat2 tau.. nanti sempat ekien snap buktinye yer.. bijak2.. da picit da pun diowang nie.. geram je..

CikLola said...

uikss..dasyat2 anak2 akak..ngeh4..kak..dlu lola kasi nutriedge gak..tp sbb mahal..lola kasi bw..yg adult dowang kurang mkn..rituh tukar kitten..dh x ckup..huk2..huk2..

Jul's Bini Jae said...

klu sekor dua bleh lg RC tuh..tp kalu cam ahkak & linda tuh...mau makan sup RC jer sampai gaji bulan depan...wakakakaka...

Juz Call Me Sharz said...

hmmm...ternampak cat grass tue...
kene tanam ke mcm mane??
pegi ikano bulat biji mata..byk sgt smpi pening..rase nak angkut semua je...huhu.. :)