BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 30, 2009

Perkembangan yang baik.....

hehe..
satu perkembangan yg baik...
pagi2 buta (xlah pagi sgt... hehehe)
aku pun memulakan operasi mengemas umah...

1st thing...
aku wat cam otai2 cakap.. kurung si Ciki... ::: done :::
then aku letak diorang sebilik... ::: done :::
then aku mandikan diorang gune syampu n towel yg same ::: done :::

hehehe b4 aku nak mop lantai all da things..
aku nak masuk kan diorang ni sekandang..
berdebar gak ati nie..
Alhamdulillah...
xad sikit ngeoww pun kuar...
abang pun xla garang...

and..
lastly hari nie..
diorang da leh dok same even x mesra lagi...
u pun da cukup menyenangkan hati aku...
Alhamdulillah...

kalau kucing pun boleh berbaik..
kenape lah manusia ni nak bertelagah antara satu sama lain...



ciki..



Adik..



Abang..
walaweiiii...

5 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

alolo..
siannya anak bulus.
kesejukan..nak2 musim ujan skrang.

Qisha said...

bagusla dorang da leh duduk 1 cage..lama2 nanti mesra la tu..

iela said...

huhuhu...sejuukkss kena mandikan tu. :P

Ekien Ashikin said...

hari ni panas...
pas mandi jer duduk depan sliding door..
alala kucing mat saleh...

Papa meow said...

mandi ke tu ehee...
kucin kjp je nk baik, paling lama 3 hari :D