BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 26, 2010

mereka sungguh ngengade....

huhu

short post.. pic xad.. lappy ni wat cekadak lak..
tapi yg nak share bukan citer lappy..

citer anak2 bulus..

1st citer.. ciki sangat pemalas.. (bace dengan nada doremon..)

semalam bile dah di kurung
saje je ekien ngintip di celah lobang..
OMG pemalas anak jantan aku nie..
die minum air dengan cara paling malas di dunie..
die celup paws die..
die jilat..
die celup paws die die jilat sambil baring sebelah mangkuk air..

nanti bile ku sempat ku snap lagik gmbar perangai pemals tu ye..

2nd story..

mummy jeles...(*smbil muncung mulut)

semenjak ade hubby nie alhamdulillah.
kehidupan makin ceria..
anak2 pun makin ceria ade orang nak melayan..

TAPI!!!!
diorang asek dengan daddy cool jek..
menyampah..
klu masuk bilik diorang saje jek diorang terkedek2 kt daddy cool..
lagi22 adik n ciki..
die wat x nampak jek mummy die masuk..
aku bagi makan pun die xd heran..
bile daddy panggil meluru semua sekali...
huish..
jeles tau...

siap kamu....

5 comments:

NISS said...

same mcm tomiey n blackiey..kalo jumpe abee die tak ingat kat umi die ni..geram je rasenye..tension>>;p

Royalle Qaseh Cattery said...

salam, lucu pula bila imagine bab pemalas minum tu, nanti jangan snap gambar dia yeah, hehe ...

Obat Penyakit said...

salam kenal
http://obatpenyakitasamurat22.blogspot.com/2013/11/obat-penyakit-asam-urat.html

kunjungi balik

http://obatpenyakitasamurat22.blogspot.com/2013/11/obat-penyakit-asam-urat.html said...

salam kenall

http://obatpenyakitasamurat22.blogspot.com/2013/11/obat-penyakit-asam-urat.html

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)